pátek 26. srpna 2016

POHODA na Hracholuskách...

Dohodli jsme se tady, v jeden pěkný letní den, že by šla udělat prima pařba. Klaplo to a 20.8. jsme přijeli s celou kapelou a dětmi. Tedy, Daník byl u babi a dědy, ale zase jsme si adoptovali na tuto akci Elišku, takže zpětně to vnímám jako plný počet. :) 
My jsme dostali chatku, no úplně perfektní, Píšťalka měla svou obývací postýlku, kde byla ve svém živlu, ale usnout chtěla ve velké. Neva, zvládli jsme to a ještě jsme se u toho i s Davčou navečeřeli. Parádně jsme zahráli, bando, dostalo se nám milých poklon a lichocení... A pak jsme strávili moc hezký večer, pivní večer. Na pohodu, ale...  V kempu Pohoda u Pavla a Bobi. Děkujeme vám! 
Jo a o tom ránu, kdy bosky jsme si tančili v letní rose, ještě v jistém oparu alkoholu, o tom vám chci nejen povídat... Tam vám běhá všechno, ne, neměli jsme vlčí mlhu, běhají tam volně králíčci, husy, kachny, psi, kočky... No na co si jen vzpomeneš. :) 
Chůvu nám dělala Jarka a druhý den jsme s nimi zašli na oběd u přehrady a já se mohla kochat pohledem na pláže, kde odmalička plavu, totiž u naší chaty, z druhé strany. Navštívili jsme i místní mini "vodopády", povídali si a vůbec, zase jeden nezapomenutelný výlet! 
A tady je něco k tomu zvěčněno... 


















Žádné komentáře:

Okomentovat