čtvrtek 15. září 2016

Babička a děda... 

Přijeli k nám první zářijový víkend a hned, jak si odpočinuli po dlouhé cestě z Karviné, sešli jsme se společně na jednom z nejkrásnějších míst světa. Totiž u Ajky, která se o nás všechny skvěle starala a hlavněn poskytla babičce a dědovi ten největší relax v přírodě. Poobědvali jsme mamči skvělou svíčkovou venku a užívali si vonící louky a lesů v blízkosti našeho rodinného oběda. Michalka usnula v jednom z pokojů na matraci a spala 3 hodiny!  
Babička nám nachystala mnoho, mnoho dárků a také hromadu zavařenin, marmelád, okurek, je to ta nejlepší babička na celým světě! Já vím, že bys za nás i dýchala...
Píšťalinka dostala náušničky s perlami, ty, které kdysi malý Davča ukázal dědovi, že babičce by se určitě moc líbily a ať jí je, prosím, prosím, koupí.... :) Jarka nám poslala nádherný puntíkatý šaty s halenkou a čelenkou, hromady bonbónků, děkujeme! 
Já dostala za princeznu od babi krásný zlatý prstýnek a celou šperkovnici, takovou, co voní vzpomínkami, rozumíte... Ach... 
Dostali jsme sady starých mincí, svaté staré obrázky a hlavně ohromný dar, ten největší, totiž strávit spolu nějaký čas, užít si sebe, popovídat, poradit si, zasmát se spolu. A že jsme se nasmáli! A já si uvědomuji, jak na světě krásnějšího ničeho není, než jsou společné zážitky, které ústí ve vzpomínky, krásné a nikdy nezapomenutelné... Děkujeme za vše! 






























Milí naši, uvidíme se zase na po zimě! Pán Bůh vás tam všechny opatruj! :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat