čtvrtek 23. června 2016

Slavíme dceru! 

Předběžně domluvené datum, kdy jsme se ještě v mém požehnaném stavu domluvili, že chceme narození naší holčičky slavit rozhodně společně - 18. června, prostě sobota akurát, ani vedro, ani kosa...  Vyšlo to!
Den předtím jsme byli s Davčou a Miškou nakoupit vše potřebné. Letos jsem se rozhodla nenosit žádné zbytečné nádobí a vše jsme pořídili "na jedno použití". I kelímky na kafčo, kterými byli všichni doslova uchváceni. :) Třídil se odpad, všude byly směrovací cedule, kde je pivo a kde je místnost, na niž se "odskakuje". Děti venku postavily malý stan a naplnily ho hračkami pro malé kamarády. To nadchlo na chvíli i Matěje a krásně si tam vyhrál. Takže, oheň plápolá, taťka nám podává nakrájené ogrilované masíčko na tácku, lednice praská ve švech pod tíhou piva a je slyšet radostné štěbetání těch, kteří přišli, aby se s námi poveselili nad naší Píšťaličkou. Bylo to parádní a nám ta holka roste jako z vody a celý víkend s námi strávila téměř venku! :) 

Fotilo se občas, fotky jsou hlavně ze začátku a druhého dne oslavy. To se trochu střízlivělo u ranního kafíčka, gulášový polívky s chlebem a klobásek i procházky. 

Děkujeme všem zůčastněným, kteří jste postupně přicházeli i s báječnými dárečky Michalce i nám, rodičům!




































Žádné komentáře:

Okomentovat