středa 10. ledna 2018

Milan 40! 

Ve velmi pěkné oblasti Rybník jsme přijeli zahrát Mildovi k narozeninám, Janina vše domluvila a on nic netušil. Měl překrásnou oslavu, plnou dobrého jídla (grilované prasátko na rožni, vynikající bio mísy - salámky, klobásy, okurčičky, koláče a zeleniny), no co bys jen snil... A vína i piva, že ješta zbylo a dostali jsme fasung domů. 
My, ač jsme neměli s sebou nic a plánovali si po vystoupení jet domů, jsme se nakonec nechali přemluvit (moc úsilí to nestálo. :) ) a zůstali jsme. Místní paní majitelka nám sehnala cestovní postýlku, povlečení i dečku pro malou a dokonce i med, mléko, lahvičky, atd... Dostali jsme chatku, Ali s Kiki pomáhali s uspáváním malé, která ani do noci v kočárku neusnula a pořád jí očka svítily jako žárovky. :) 

Vystoupení se povedlo, bylo to uvolněné, zdejší atmosférou milých lidí. Děti se vyřádily a my nakonec také, hlavně jsme krásně popovídali a to bylo moc fajn. :) 













Když jsem se ráno vzbudila (nedobrovolně asi v 5.30 po asi dvou hodinách spánku), říkala jsem si, to byla ale pařba! Kocovinu jsme rozchodili po okolí, dali si excelentní česnekačku s uzeným a sýrem, vystřízlivěli a jeli domů, plni lásky. Děkujeme! 💗

Žádné komentáře:

Okomentovat