Tortilla s tuňákem a čerstvou zeleninou...
Včera jsem se vrátila ze semináře KC Fazole z Domažlic přímo na oběd. Doma nic hotovo. Mrkla jsem do lednice a bylo jasno. Improvizace! :)
Není nic rychlejšího a jednoduššího. A věřte, že tohle jedla celá rodina. Od nejmenšího k největšímu. :)
Recept:
- tortilly
- hlávový / ledový či jiný salát
- rajče
- salátová okurka
- kvalitní tuňák v oleji
- kousek cibule
- česnekový dresing
Česnekový dresing:
- bílý jogurt
- lžička oleje
- špetka soli a pepře
- menší stroužek česneku
- bylinky podle chuti členů rodiny
Všechny suroviny spojíme. Dochutíme.
Nahřejeme je na suché pánvi. Potřeme trochou dresingu a začneme vrstvit suroviny.
Salát, rajče na plátky, nebo kostičky, plátky okurek, tuňáka, trošku cibule a navrch zase kopeček dresingu. Svineme a baštíme nad talířem. :)))
Já jsem přidala zbytek mozzarely. Je možné doplnit chuť rajčat a tuňáka nasekanými olivami.
Dobrou chuť!
Dobrá inspirace
OdpovědětVymazat