pondělí 25. února 2013

Jeden z mých nejoblíbenějších elixírů zdraví. 

VINCENTKA! 


Při jakékoliv bolístce, kupuji ihned Vincentku. Osvědčila se mi na nejrůznější potíže, ale hlavně mi vždy spolehlivě vyléčí hlasivky a bolesti v krku. Když ji ohřeju a doliju mlékem, skvěle se po ní odkašlává. Používám ji i do nosu, kdykoliv mi dojde, jednoduše spray doplním. Piju jí ráda a její slanší chuť mi nevadí. 
Zkuste někdy lahvičku :)




Pitné kúry Vincentky

Léčivá voda Vincentka je určená k pitným kúrám, kloktání, inhalacím. Měla by se podávat dvakrát denně nalačno, v dávce 2,5 - 3,5 dcl. Pitná kůra by měla trvat 15 - 20 dní. Pije se studená nebo ohřátá. Během příští půlhodiny po pitné kůře se nedoporučuje konzumace jídla ani pití. Vincentka svým obsahem a vyvážeností minerálních solí a prvků umožňuje rozpouštění hlenů v dýchacích cestách, žaludku a střevech, je doporučována k pitným a inhalačním kúrám při onemocnění cest dýchacích, hlasivek, při chorobách látkové výměny, vředové choroby žaludku, dvanácterníku a jejich pooperačních stavech, při vleklém zduření jater, diabetes melitus, chronické pancreatitidě.

Vincentka regeneruje

Málokdo ví, že tato voda pomáhá regenerovat vnitřní prostředí člověka po velkých ztrátách potu (sport, těžká fyzická práce, horečnatá onemocnění), upravuje metabolismus po alkoholových excesech. Jeden doušek Vincentky postačí k uhrazení denní dávky jódu, může sloužit k prevenci zubního kazu u dětí (0, 25 l denně) a je vhodná jako přírodní doplněk výživy pro sportovce, děti, těhotné ženy a rekonvalescenty.
Použitý zdroj: http://www.luhacovice.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat